EN | NL

LOGIN KLANTENZONE

NIEUWSBRIEF

Sub(un)scribe

01 October 2016
Profiteer van voordeelprijs op domeinnamen

15 August 2016
Digitale Prijslijsten vervangen de lichtbakken

15 December 2015
Online een promotie magazine aanmaken

18 November 2015
Topsvending.be on line

22 November 2014
Nieuwe veiligheidsmaatregelen

01 November 2014
Nieuwe domein extensies in 2014 ! !

01 September 2014
Is uw .EU / .BE / .COM domeinnaam nog beschikbaar?

24 March 2012
Online bestellingen voor HORECA

05 December 2011
1089.eu is LIVE

Online bestellingen voor HORECA

Bij de firma Agora Culinair in Herentals bestellen hun klanten al jaren telefonisch of via fax. We merkten dat er altijd een terughoudendheid was bij de meeste Horeca uitbaters om dit te digitaliseren. Er werd hen nog geen gunstig alternatief aangeboden voor de werking met pen en papier.

Daar is nu verandering in gekomen ! De eerste zaken kregen een tablet-pc ter beschikking om hun bestelling digitaal uit te voeren. Er werd bewust gekozen voor een mobile-app op een android operating systeem. De gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige bediening van de toepassing moeten de sterkste troef zijn. Verder kan de applicatie ook off-line gebruikt worden, zodat de uitbater zijn bestelling kan noteren vanuit de voorraadkelder waar er geen internet verbinding is.

Dit systeem is er op voorzien dat ook andere leveranciers heel eenvoudig kunnen toetreden. Bent u bijvoorbeeld wijnleverancier, en u heeft klanten die al de applicatie van Agora Cuilinair gebruiken ? Neem dan contact met West-Tec, en geniet mee van dit schitterende project. Er zijn zelfs geen bijkomende ontwikkelingen nodig aan uw informatica structuur om hier in toe te treden. Vraag zeker vrijblijvend informatie bij ons.